Visszatérítési szabályzat

TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSE

Abban az esetben, ha egy megvásárolt terméket szeretne visszaküldeni, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kérjük, győződjön meg róla, hogy valóban a mi cégünk termékéről van szó, vesse össze a weboldalunkon használt CBD SKY logót a terméken található matricával.
  2. Keresse meg a QC / Lot / Batch számot a terméken. Kérjük, a fenti lépéseket tegye meg minden egyes visszaküldendő termék esetén.
  3. Miután megtalálta a számot, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen, és adja meg a termékhez tartozó QC / Lot / Batch számot, valamint tájékoztasson minket röviden arról, hogy miért szeretné visszaküldeni a terméket.
  4. Amint ügyfélszolgálatunk megkapja az Ön által küldött üzenetet és a visszaküldési igénye feldolgozásra kerül, küldünk Önnek egy úgynevezett RMA (Return Merchant Authorization) számot, valamint tájokztatjuk a pontos címről, amelyre a visszaküldeni kívánt terméket kell küldenie. Ez a cím eltérő lehet attól a címtől, amelyről csomagja eredetileg érkezett.
  5. A szállítási költéget visszaküldés esetén a vevő viseli.
  6. Termék visszaküldésére a fenti lépések betartásával és a vásárlástól számított 30 napon belül van lehetőség.

SZÁLLÍTÁS ALATT KELETKEZETT KÁROK

Minden terméket alaposan megvizsgálunk mielőtt elhagynák a raktárunkat, ezáltal meggyőződve róla, hogy azok kifogástalan állapotban kerülnek szállításra. Amint csomagja megérkezik, kérjük ellenőrizze állapotát, bizonyosodjon meg róla, hogy a szállítási folyamat során nem sérült-e meg. A szállítás természetesen nyomot hagyhat a külső csomagoláson, de legtöbb esetben ez magára a megrendelt termékre nincs hatással. Ritka esetekben a termék megsérülhet, ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a csomag kézhezvételtől számított 72 órán belül. Kérjük, írja le nekünk részletesen a felmerült problémát, lehetőség szerint a sérülést egyértelműen ábrázoló fényképek csatolásával a [email protected] e-mail címen Ilyen esetekben cégünk vagy visszatéríti a megsérült termék árát, vagy kérésére cserét biztosít.

RENDELÉS LEMONDÁSA

A megrendelt termék szállításra kerülését megelőzően bármikor lemondhatja megrendelését, a lemondás nem jár semmilyen költséggel. Amennyiben azonban a csomag már feladásra került, lemondásra nincs lehetőség.

Cart
  • No products in the cart.